A teljesebb felhasználói élmény érdekében Webáruházunk cookie-kat használ. Kérjük, fogadd el a cookie-k használatát, hogy a Webáruházunk valamennyi funkcióját 100 %-osan tudd használni!  ELFOGADOM!
Termékek Menü
0
Kategóriák

Szénhidrát csökkentett bundás alma

Reya
2015-10-09 12:11:00

Bundás almát sütni szénhidrát csökkentetten legalább olyan egyszerű, mint hagyományosan, csak másfajta alapanyagokra van hozzá szükség! Ízre, elkészítés szempontjából ugyanolyan finom, viszont a szénhidráttartalma töredéke a hagyományos receptnek!

Szénhidrát csökkentett bundás alma recept

Hozzávalók (4 főre): 

Elkészítése:

  1. A megpucolt almák magházát eltávolítjuk, majd az almát karikákra szeleteljük (ha van hozzá "célszerszámunk", akkor azzal, ha nincs, akkor próbáljuk meg először karikára vágni az almát és egyenként kivágni egy hegyes késsel. Lehet cikkekre is vágni az almát, de akkor macerás lesz sütni.).
  2. A tojásokat egy tálban enyhén felverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és kézzel vagy robotgéppel simára keverjük
  3. Serpenyőben egy ujjnyi kókuszolajat forrósítunk.
  4. Az almakarikákat egy villa segítségével egyenként a masszába mártjuk, majd a forró olajban néhány másodperc alatt mindkét oldalát aranyszínűre és ropogósra sütjük.
  5. Ha kisült, papírtörlőre szedjük és ha van türelmünk ;) hozzá, hagyjuk kicsit kihűlni. 
  6. Fahéjas xilittel, eritrittel megszórva a legfinomabb! 

Szénhidrát csökkentett bundás alma kalória és szénhidráttartalma: 

  • 100 grammban 118,7 kcal és 16,2 g szénhidrát van. 

Jó étvágyat kívánok!

Szaszkó Reya,

diétás gasztroblogger, a Salátagyár háziasszonya

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
45 napos Pénzvisszafizetési Garancia
Szénhidrát Csökkentett Termék, Diétás Termék Gyártók:
Kényelmes, Biztonságos Bankkártyás Fizetés!
Villámgyors Szállító Partnereink

  

     

Salátagyár a Facebook-on!